Moj prvi susret s tabletama za mršavljenje Capsiplex bio je davne 2015. godine, kada sam s prijateljicom tražila neki provjereni proizvod koji će joj pomoći da izgubi nekoliko kilograma i pripremi se za ljeto. Rezultati su bili stvarno izvrsni i nakon toga sam ovaj proizvod više puta preporučila kao rješenje u borbi protiv prekomjerne težine.

gdje kupiti Capsiplex

Što je Capsilex?

Capsiplex je jedan od najprodavanijih dodataka za mršavljenje koji sadrži kapsaicin. Osnovni je sastojak Capsiplexa, a dobiva se iz čili papričice i kriv je za sagorijevanje tjelesnih masnoća. Ove moćne tablete za mršavljenje sadrže i druge sastojke, a to su: niacin, kofein i piperin. Proizvođač tvrdi da je proizvod apsolutno legalan i da ne postoji rizik od neželjenih nuspojava.

Da li Capsiplex djeluje?

Rađeno je nekoliko kliničkih ispitivanja koja su uključivala sastojke Capsiplex-a. Cilj je bio da se utvrdi njihovo djelovanje. Na internet tržištu naići ćete na stotine proizvoda za mršavljenje. Međutim, malo tko ima stvarne dokaze o učinkovitosti. Capsicum, osnovni sastojak Capsiplexa, ima bezbroj potvrda o učinkovitosti i sa sigurnošću se može reći da:

  • Učinkovito sagorijeva ugljikohidrate i tjelesne masti.
  • Pomaže u suzbijanju apetita i tako smanjuje ukupan unos kalorija.
  • Stimulira oksidaciju ugljikohidrata i masti.
  • Povećava dnevno sagorijevanje za čak 278 kalorija.
  • Potiče proces termogeneze i na taj način tijelo troši više energije.
rješenje za salo na trbuhu Capsiplex

Capsiplex sastav

Sastav tablete Capsiplex nije tajna, za razliku od mnogih drugih proizvoda za mršavljenje. Ove učinkovite tablete za mršavljenje sadrže četiri osnovna sastojka.

Ekstrakt Capsicuma najvažniji je sastojak ove moćne formule. Pomaže smanjiti apetit i unos kalorija. Također, Capsicum može učinkovito povećati razinu metabolizma. Sve to utječe na ukupno smanjenje tjelesne masnoće i težine.

Niacin ili vitamin B3 potiče oslobađanje bjelančevina, ugljikohidrata i masti i na taj način dovodi tijelo u situaciju da ih učinkovitije koristi. Ovaj sastojak može poboljšati razinu masnoće u krvi, što bi značilo da je spusti na nižu razinu.

Piperin preko posebnih enzima povećava nivo metabolizma što dovodi to veće apsorpcije hranljivim materija.

Capsiplex nuspojave

Posljednjih nekoliko godina pokazalo je da Capsiplex stvarno pomaže korisnicima da izgube suvišne kilograme. Ali čak i to kao činjenica ne znači puno ako tablete za mršavljenje nose rizik od nuspojava. Pravo je pitanje može li Capsiplex uzrokovati nuspojave, koliko često i o kakvim zdravstvenim implikacijama govorimo. Korištenje proizvoda za mršavljenje sa sobom nosi veliku brigu za vlastito zdravlje. Međutim, kada je riječ o Capsiplexu, treba naglasiti da je rizik od nuspojava na najnižoj razini, pa se ovaj proizvod može preporučiti većini ljudi za upotrebu. Capsiplex nuspojave su rijetke i vrlo blage, pa se ova značajka također ističe na tržištu u usporedbi s drugim tabletama za mršavljenje.

Capsiplex iskustva korisnika

Evo samo nekoliko recenzija potvrđenih kupaca Capsiplex tableta za mršavljenje. Prevela sam prve komentare kupaca na koje sam naišla, a radi se o tržištu USA, gdje je najveća konkurencija u oblasti proizvoda za mršavljenje:

“Kao i svaka druga žena, i ja sam probala sve proizvode za mršavljenje! Ovaj proizvod odista djeluje !! Ozbiljno vam oduzima apetit, a vi se jednostavno osjećate sito. Čak i ako pokušate jesti, jednostavno nećete moći. Svakako ga kupujem opet!”

“Capsiplex definitivno obuzdava vašu glad. Ne bih vam savjetovao uzimanje na prazan želudac, kako sugeriraju upute.”

“Ovim tabletama dobivam puno energije 🙂 Uzimam samo jednu tabletu na dan i to je obično dovoljno za mene. Imam vrlo aktivan posao i Capsiplex mi pomaže utažiti glad i preći me kroz fizički naporan radni dan!”

“Ovo doista djeluje; a kako ne radim nikakve vježbe, tablete moram uzeti prije doručka prema uputama, što mi je nanijelo hrpe jer se moj doručak sastoji od kave koja je jedini nedostatak s kojim sam se suočila”

Ima još mnogo komentara i recenzija na ovaj proizvod, a možete vidjeti da su jedine žalbe na to što se uzima izjutra i što nekima ne godi želucu.

Capsiplex tablete cijena i gdje kupiti?

Savjetujem vam da dijetetske proizvode kupujete isključivo od oficijalnih internet prodavača. Capsiplex je najbolje kupiti na Bauer Nutrition službenom web shop-u.

gdje kupiti Capsiplex

Vidjet ćete da imaju stranice na engleskom, francuskom, njemačkom i španskom. Vjerojatno vam najviše odgovara engleski, pa samo ukratko uputi za kupnju. Imate dvije opcije: možete kupiti jedno pakiranje po cijeni od $39.95 ili tri pakiranja po cijeni od $79.90 tj. jedno pakiranje dobijate gratis. Kad se odlučiti za jednu od dvije opcije, unosite svoje osobne podatke i možete izvršiti kupnju. Za Hrvatsku važi besplatna isporuka.

Možete nam poslati svoje komentare o Capsiplex-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *