Dianabol je jedan od najpoznatijih steroida koji omogućuje iznimnu izdržljivost i poboljšava snagu. To može dovesti do velikog povećanja mišićne mase. Ali, dianabol sa sobom nosi ogroman rizik od nuspojava i stoga je nezakonit u bodybuildingu. Pitanje je postoji li adekvatna zakonska alternativa dianabolu.

Što je dianabol i kakvi su njegov učinci?

Dianabol je postao popularan steroid u širim krugovima, jer bi njegova upotreba dovela do povećanja mišićne mase uz gubitak tjelesne masti. Ima dianabol je u biti trgovački naziv za lijek methandienone. Ovaj lijek je klasificiran kao androgeni i anabolički steroidi. Dianabol se dugo vremena koristio u terapiji raznih zdravstvenih stanja.

Međutim, njegova je nemedicinska upotreba daleko veća od one za koju je namijenjena. Nije trebalo dugo da se utvrdi da ovaj steroid ima “moć” poboljšanja fizičke izvedbe. No, treba odmah naglasiti da uporaba Dianabola nije nimalo bezopasna.

Učinci Dianabola su višestruki, a najznačajniji su:

 • Potiče proizvodnju testosterona u tijelu.
 • Poboljšava oksigenaciju povećanjem proizvodnje eritrocita.
 • Može pomoći poboljšati rad štitnjače utječući na metabolizam.
 • Pozitivno djeluje na zadržavanje dušika u tijelu.
 • Poboljšava sintezu proteina u mišićnom tkivu.
 • Povećanjem temperature uspješno potiče proces sagorijevanja tjelesne masti.
 • Povećava izdržljivost i ubrzava metabolizam.

Kakve rezultate vam Dianabol može dati

Upotreba dianabola bila je u velikoj ekspanziji, sve do njegove konačne zabrane. I danas se Dianabol može naći na crnom tržištu i prodaje se u ne malim količinama.

U početku su ga uglavnom koristili sportaši kako bi na lakši način došli u top formu. Zbog nevjerojatnih rezultata brzo su ga koristili svi koji su željeli poboljšati snagu i mišićnu masu.

Rezultati su vidljivi već nakon dva tjedna, a ogledaju se u iznimnim promjenama u fizičkoj kondiciji i izdržljivosti. Nije rijetkost da korisnici tijekom prva dva tjedna dodaju 10 do 14 kg tjelesne težine. Nakon ovakvih rezultata jasno je zašto je Dianabol postigao veliku popularnost diljem svijeta.

To ogromno povećanje težine uglavnom je bilo povezano s rastom mišića. Dodamo li tome da Dianabol uspješno sagorijeva višak tjelesne masnoće, sve to ga skupa stavlja na prvo mjesto među anaboličkim steroidima.

Svi ovi rezultati mogući su zbog povećane proizvodnje testosterona i metaboličkih promjena. Osim toga, Dianabol omogućuje zadržavanje dušika. Sve to utječe na izrazito povećanje izdržljivosti i snage, koji su preduvjeti za povećanje mišićne mase.

Nuspojave Dianabola

Činjenica je da mnogi, vidjevši što Dianabol nudi, ostaju slijepi za drugu stranu medalje. Unatoč činjenici da rezultati izgledaju tako impresivno, Dianabol može biti okrutan prema korisniku. Navest ćemo samo najčešće nuspojave koje se mogu pojaviti uz korištenje Dianabola:

 • Pojava akni po celom telu.
 • Zadržavanje tečnosti u mišićima.
 • Oticanje određenih delova tela.
 • Česte mučnine i povraćanja.
 • Umor i slabost tela.
 • Stomačni problemi.
 • Pojava ginekomastije.
 • Prekomerni rast dlaka na određenim delovima tela.
 • Hronično povećani krvni pritisak.
 • Povećan rizik od kardiovaskularnih bolesti i srčanog udara.
 • Oštećenje jetre.
 • Erektilna disfuncija i smanjenje seksualnog nagona.

Samo pročitajte ovaj popis i bit će vam potpuno jasno zašto je Dianabol zabranjen u većini zemalja.

Crazy Bulk Dbal – najbolja Dianabol alternativa

Legalni steroidi stvoreni su s namjerom da se pronađe najbolja alternativa anaboličkim steroidima, a koji neće uzrokovati nuspojave. Već smo rekli da je dianabol zabranjen u većini dijelova svijeta zbog ogromnog rizika od nuspojava.

Dianabol alternativa

S vremenom su se na tržištu pojavile mnoge legalne alternative koje oponašaju učinke Dianabola i nisu štetne po zdravlje. Jedan od takvih proizvoda je Crazy Bulk DBal. Izdvojili smo ga kao najbolju alternativu Dianabolu. Pogledajte zašto je to tako.

Prvo, Crazy Bulk je jedna od najpopularnijih i najpouzdanijih tvrtki u području dodataka za bodybuilding. Nude cijeli niz legalnih steroida kao zamjenu za sve poznate ilegalne steroide.

Drugo, Dbal je najprodavaniji proizvod Crazy Bulka za povećanje mišićne mase (Clenbutrol je alternativa za Clenbuterol i preporučuje se za spaljivanje tjelesne masti) . To se odnosi na pojedinačnu prodaju kao i na prodaju u stack pakiranjima (u kombinaciji s drugim proizvodima).

Treće, postoji veliki broj korisničkih komentara, recenzija i videa koji jasno pokazuju odlične rezultate nakon uzimanja Dbala.

Crazy Bulk Dbal se koristi za:

Brzo dobivanje mišićne mase, ekstremno povećanje snage, gubitak viška masnoće, manje boli i brži oporavak mišića i povećanje testosterona

POSJETITE CRAZY BULK WEB SHOP

Šta očekivati ako koristite Crazy Bulk Dbal?

Crazy Bulk D-Bal je formuliran tako da oponaša djelovanje Dianabola, ali bez rizika od nuspojava. Ova moćna formula omogućit će vam da dobijete mišićnu masu o kojoj ste sanjali.

Potpuno legalna alternativa Dianabolu.
Provjereni sastojci.
Brzo povećanje mišićne mase.
Ekstremna snaga i izdržljivost.
Rezultate očekujte u prvom mjesecu korištenja.
2 + 1 besplatno
Besplatna dostava u Republici Hrvatskoj.

Crazy Bulk legalni steroidi

Kako koristiti Crazy Bulk Dbal

Koristite tri kapsule dnevno. Uzmite sve tri kapsule Crazy Bulk Dbal oko 45 minuta do sat vremena nakon treninga s dovoljno vode.

Želite li postići najbolje učinke, proizvođač savjetuje korištenje Dbal-a najmanje dva mjeseca. Također je poželjno napraviti pauzu od 10 dana nakon dva mjeseca korištenja.

Pravilna prehrana i redovita tjelesna aktivnost važni su čimbenici u postizanju ciljeva. Stoga, dok koristite Crazy Bulk Dbal, isplanirajte svoju prehranu i trening.

Dbal je apsolutno siguran dodatak prehrani. Ne izaziva nuspojave opasne po zdravlje, nije štetan za vašu jetru i bubrege. Također, nećete doživjeti skok krvnog tlaka zbog korištenja Dbala.

Gdje kupiti Crazy Bulk Dbal i koja je cijena?

Iako proizvođač savjetuje korištenje najmanje dva mjeseca, kako bi se osjetio najbolji učinak, možete se odlučiti i isprobati samo 1 pakiranje (1 mjesec zaliha) po cijeni od 49,95 eura. No, već smo rekli da je svako treće pakiranje besplatno, pa vam ipak savjetujemo da kupite tri pakiranja za samo 99.90 eura.

gdje kupiti dbal? dianabol cijena

Vrlo je važno da je dostava u Hrvatskoj besplatna i da nema dodatnih troškova. Također, proizvođač je obezbjedio “60-day money back guarantee”.

Česte su i akcije i popusti, stoga posjetite službeni web shop ili nas kontaktirajte putem komentara ili e-maila na smrsavihr@gmail.com kako bismo vam proslijedili kod za popust, ako postoji.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.