African Mango – podrijetlo, upotreba, efekti

Daleko od naših očiju, negdje u krajobrazima središnje i zapadne Afrike, stanište je biljke koja se zove African Mango, ili kako je znanstvenicima bliže Irvingia Gabonensis. Nažalost, ne postoji način da u svom dvorištu nabavite afrički mango, te će ova nevjerojatna biljka ostati samo u džunglama Afrike. Što je tako nevjerojatno u ovoj biljci?

African Mango je u biti stablo koje ima plodove vrlo slične mangu i u narodu se često zove i divlji ili grm mango, dika orah ili odika. Sam plod se konzumira u širokim područjima gdje je rasprostranjen. No, ono što je važno kod afričkog manga, to je njegovo sjeme. Njegovo sjeme je bogat izvor esencijalnih sastojaka. Eksrakt je u obliku tekućine ili praha. Ekstrakt iz sjemena može poslužiti kao ulje za kuhanje. Također se mogu dobiti i različiti kozmetički proizvodi, a zanimljivo je da se od biljke proizvodi i brašno.

Na tržištu trenutačno možete pronaći mnoge verzije ovoga ekstrakta u obliku kapsula. Čisti afrički mango ekstrakt ili pomiješan sa drugim sastojcima u ovisnosti od namjene proizvoda, nije rijetkost na tržištu. Ovdje se postavlja nekoliko pitanja. Kvaliteta? Provjerite što kapsula sadrži. Jel čist African Mango ili ne. Ako nije, onda se informirajte koji su drugi sastojci. A ako je čisti, jedino mjerilo vam je koliko miligrama po dozi sadrži. Dalje, cijena? Broj kapsula u pakiranju, kao i dnevna doza su važni čimbenici za usporedbu cijena. No, ajmo reći da je cijena po pakiranju između 100 kuna i 150 kuna. Treći važan kriterij je i pouzdanost. pouzdanost plaćanja i pouzdanost originalnsoti proizvoda. Ovo se naročito odnosi na online kupovinu. Na netu možete naletiti na mnošto lažnih sajtova, koji na ovaj ili ovaj način će vam uzeti novce. Uzimajući sve kriterije pri kupovini African Mango proizvoda za mršavljenje, mi smo se odlučili za sljedeći proizvod: African Mango 900. O njemu u nastavku.

African Mango 900 – Idealan recept za mršavljenje!

African Mango 900 je jedan od najmoćnijih proizvoda na bazi afričkog maga koji trenutačno možete kupiti. Ovaj nevjerojatni proizvod će vam efikasno pomoći da pojačate proces mršavljenja. Ako se pitate što je tajna kod ovog proizvoda to je njegov sastav. Preporučena dnevna doza ovog dodatka prehrani sadrži čak 900 mg ekstrakta najkvalitetnijeg afrikog manga. Koji su konkretni benefiti od African Mango 900:

  • Smanjena težina i apetit
  • Bolje raspoloženje i veće samopouzdanje
  • Optimalna razina šećera i kolesterola
  • Vitka figura bez rizika od nus efekata

African mango će na potpuno prirodan način pospješiti vaš metabolizam, što dovodi do uvećanog trošenja viška kalorija. Također, ubrzo nakon početka konzumiranja proizvoda dobićete dulji osjećaj sitosti, a želja za hranom i apetit će vam se smanjiti.

Ovdje vam želim naglasiti još jednu suštinsku ulogu koju African Mango ostvaruje. Naime, čuli ste da je razina kolesterola od utjecaja na zdravlje. Da probam pojasniti ukratko. Kolesterol ima svoje dobre strane i uloge, no povećana razina može stvoriti probleme, naročito ako se javlja na pojedinim mjestima. Kolesterol se ne rastvara u vodi i ulogu njegovog transporta u krvi obavljaju lipoproteini. Ima ih nekoliko vrsta i oni imaju različite učinke na organizam čovjeka. Na primjer, LDL (lipoprotein niske gustoće) ako je u većem prisustvu može prouzrokovati naslaganje kolesterola, što dalje doprinosi povećanju rizika od začepljenja arterija, zatajenja bubrega, čak i moždanog ili srčanog udara. African Mango može značajno smanjiti razinu LDL-a i na taj način umanjiti rizike po vaše zdravlje. Savjetuje se da African Mago kombinirate sa ispravnim režimom vježbanja i adekvatnom dijetom, i to tome pročitajte u članku o savjetima za mršavljenje.

Učinkovitost African Mango 900 – Istraživanje

Jedno od najznačajnijih kvalitativnih istraživanja afričkog manga provedeno je među 100 osoba. Njih 50 je primalo redovitu dozu African Mango 900 u dva mjeseca, a ostalih 50 je primalo placebo.

Ankete su rađene nakon tih dva mjeseca i potvrđeno je da apetit osoba koje su dobijale African Mango je osjetno umanjen. Također, rađena su mjerenja gubitka tjelesnih masti u odnosu na smanjenje težine i tu se vidjela ekstremna učinkovitost proizvoda.

Preporučena doza AfricanMango900 jese dvije kapsule za mršavljenje po dani i to sa dosta vode. Uzimanjem ovako preporučene doze efikasno ćete potaknut proces mršavljenja ali i smanjiti apetit i optimizirati svoj metabolizam. Prosječan gubitak kilograma kod ljudi koji su koristili afrčki mango ekstrakt u kapsulama u periodu od dva mjeseca je bio 8,25%. Za isto to vrije, osobe koje su imale placebo su smršale za 1,25%. Razliika vam je apsolutno uočljiva.

Gdje i kako poručiti African Mango 900?

Savjetujemo vam da African Mango 900 kupujete samo sa oficijalne web stranice. To možete učiniti ovdje: >> AFRICAN MANGO WEB SHOP

Ovo je jedini način da dobijete originalne tablete za mršavljenje vrhunskog kvaliteta pa najnižoj cijeni na tržištu.

Nudimo vam svu pomoć pri kupnji, te nas možete kontaktirati ovdje na chatu, ili na našoj Facebook stranici ili oficijalnom Instagram nalogu. African Mango 900 dobijate na adresu i plaćate pouzećem nakon što paket stigne. Prepočuje se da proizvod koristite dva mjeseca i to po dvije kapsule na dan sa dosta vode. Cijena za dva pakiranja tableta za mršavljenje je trenutačno samo 169 kuna i osim u cijeloj Hrvatskoj, proizvod možete naručiti i u inozemstvu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.