Site icon Kako smršaviti

Je li Somatodrol najbolji dodatak za izgradnju mišića?

Somatodrol Hrvatska recenzija

Nema sumnje da uz redovan trening i adekvatnu ishranu možete dobiti kvalitetnu mišićnu masu. No, ako želite doita maksimizirati potencijale svoga tijela, onda su dodaci odlična opcija za vas. I postavlja je samo jedno pitanje: Koji dodatak za izgradnju mišića da odaberem?

Ja sam Ivica Milić, bivši sportaš, dugogodišnji ljubitelj fitnesa i bodybuildinga i još uvijek redovit u teretani. Nekoliko je važnih stvari pri odabiru suplementa koje ćemo ovdje razmotriti: njegova učinkovitost, cijena, moguće zdravstvene posljedice i dostupnost. Danas na tržištu postoje tisuće proizvoda, svi sa istim sloganom da će vas učiniti nevjerojatno snažnim sa tijelom kao što ga ima Angelov ili Schwarzenegger. Naš zadatak je bio da za vas izaberemo jedan proizvod i objasnit ću vam zašto je to ovaj.

Somatodrol je moj izbor.

Pokušat ću vam predstaviti ovaj proizvod, njegove učinke, potencijalne nuspojave, kao i način uporabe i mogućnost kupnje.

Što je Somatodrol i koji su njegovi efekti ?

Somatodrol je bodybuilding dodatak koji, uz treninga i prehrane, značajno stimulira izgradnju mišićne mase. Proizvod je apsolutno legalni i nećete imati problema sa zakonom, kao što je slučaj sa anaboličkim steroidima. GTRH faktor je osnovni sastojak i sadrži arginin i beta alanin u idealnim omjerima. Formula je klinički provjerena i tijekom dugotrajne uporabe nije pokazivao nikakve rizike za zdravlje korisnika.

Kako djeluje Somatodrol i koje efekte možete očekivti?

Veća razina testosterona i HGH-a (human growth hormone) je nužna ako vam je cilj da povećate mišićnu masu. Prodaja najpoznatijih testosteron injekcija i gelova je u Hrvatskoj zabranjena, Također, to isto važi i za injekcije hormona rasta. Somatodrol je nevjerojatno prikladno rješenje, jer povećava razinu testosterona i HGH-a, a legalno se može kupiti.

GTRH faktor skupa sa ostalim sastojcima capsicumom, guarana ekstraktom i vitaminom B12 daće vašem tijelu gorivo da na prirodan način poveća razinu testosterona i hormona rasta. I sve to bez nus ekekata po zdravlje koji su uobičajeni s upotrebom anaboličkih steroida. Somatodrol formula hormonalnih aktivatora će vam omogućiti da dobijete mišićnu masu koju ste željeli, brže i kvalitetnije nego što biste samo treningom i usklađenom prehranom ikada mogli da postignete.

  • Povećanje razine testosterona i do 30%
  • Ubrzani oporavak mišića nakon treninga
  • Smanjuje mišićnu napetost i neugodne grčeve
  • Razina HGH povećava se do 25%
  • Stimulira rast snage i libida

Rezultati koje ćete postići sa Somatodrol kapsulama ovise o mnogim čimbenicima od kojih su najvažniji trening za igradnju mišića, genetske predispozicije, plan prehrane, vaš metabolizam. Rađena su istraživanja na korisnicima Somatodrola i pokazalo se da korišćenjem kapsula se mnogo skraćuje vrijeme do prvih ozbiljnijih rezultata. Nakon dva mjeseca korišćenja proizvoda, istraživanja su ustanovila da se dobija od 6 pa čak do 14 kilograma čistih mišića.

Glavni promotor Somatodrol kapssula je Krzysztof Piekarz, poznati poljski bodybuilder, koji je jedan od prvih športaša koji je koristio Somatodrol. Upotrijebio je dodatak prije natjecanja u bodybulidera 2014. u Poljskoj i po njegovim riječima mnogo mu je pomogao u dostizanju željene snage i energije potrebne za pripremu prije takmičenja. Dobra priprema je rezultirala zlatnom medaljom na ovom natjecanju.

Kako se koristi Somatodrol?

Kada je u pitanju upotreba proizvoda, bit ću vrlo kratak. Jednostavno je. Svako pakiranje ima 60 kapsula. Možete uzeti jednu ili dvije kapsule dnevno. Moj savjet je da, ako dosad niste uzimali Somatodrol, uzimate samo jednu kapsulu u prvom ili prva dva tjedna. Zatim uzimajte dvije kapsule dnevno. Ako ste već koristili Somatodrol, onda bez dvojbe, uzimajte po dvije kapsule. Ono što moram napomenuti je da kapsule uzimate ujutro s puno vode (barem jedna veća čaša).

Konačno, gdje i kako kupiti Somatodrol po najpovoljnijoj cijeni?

Danas na internetu možete pronaći tisuće proizvoda, čija je glavna svrha dobiti mišićnu masu. U prvom redu trebate ispitati kakav je izvor. Prvo pogledajte naziv domene web mjesta na koje ste otišli. Ako vidite da je riječ o malezijskom, tajlandskom ili .xyz, .biz ili drugoj egzotičnoj domeni, bolje je odmah krenuti dalje sa pretragom. Koncentrirajte se na “normalne” domene, po mogućnosti sa sadržajem hrvatskog jezika.

Druga važna stvar je način plaćanja. Većina web i prodavaonica u SAD-u i Europi nemaju mogućnost plaćanja gotovinom, no morate platiti unaprijed. Ovdje je važno osigurati da su web stranice pouzdane i da je plaćanje apsolutno sigurno. Bilo bi najbolje ako postoji mogućnost plaćanja pouzećem po prijemu paketa.

I s ovog stajališta, Somatodrol je idealna opcija za vas. Proizvod možete naručiti sa linka desno, a platiti ga nakon prijema na adresu koju ostavite. Također, možete nam se javiti na e-mail, instagram, facebook page ili ovdje na chat i učinit ćemo i to umjesto vas. Vaše je samo da izaberete jednu od ponuđenih opcija i da ostavite svoje osobne podatke. Somatodrol plaćate tek po prijemu. Ovdje možete vidjeti da uz tri pakiranja Somatodrola dobivate i 4 Atlasa creatina za samo 369 kuna.

Cijene Somatodrol-a povoljnije su od cijena nekih sličnih proizvoda na tržištu EU. Pri kupnji Somatodrola imate tri opcije:

1 pakiranje sa ukupno 60 kapsula je 164 kune.

3 pakiranja sa ukupno 180 kapsula su 369 kuna.

I najekonomičnija opcija, 6 pakiranja za samo 525 kuna.

Proizvodi će biti upakirani u diskretnu kutiji i moći ćete ih preuzeti na adresu koju vi ostavite. Platićete tek kad dobijete svoj paket. I ovdje bih želio naglasiti da je Somatodrol legalni proizvod i za razliku od anaboličkih steroida nije zabranjen u Hrvatskoj.

Exit mobile version