Site icon Kako smršaviti

Probolan 50 Hrvatska

Probolan 50

Pitate se je li Probolan 50 pravo rješenje za poboljšanje mišićne mase? Odmah ću vam dati odgovor, a zatim ću vam dati sve što trebate znati o ovom proizvodu. Najjednostavnije, DA. Probolan50 je izvrsno rješenje ako želite izgubiti višak tjelesne masti i pretvoriti je u mišićnu masu bez rizika od negativnog utjecaja na vaše zdravlje.

Probolan 50 što je i kako djeluje?

Probolan 50 je snažni dodatak prehrani u obliku kapsula. Njegovi sastojci su 100% klinički ispitani i sigurni. Sigurnost i pouzdanost Probolana jamče državni laboratoriji u Poljskoj i nekoliko inozemnih laboratorija koji su testirali ovaj proizvod.

Prvi učinci uzimanja Probolana 50 osjetit će se već nakon dva dana. Uvođenje ovog nevjerojatnog dodatka prouzročit će porast razine testosterona na prirodan način.

Probolan 50 nuspojave

Danas je na tržištu mnogo dodataka za bodybuilding koji vam donose visoku razinu rizika od širokog spektra nuspojava. Problem hormonske ravnoteže ne uspijevaju regulirati ti proizvode, a spolni hormoni SHBG i DHT su u neravnoteži. Uzrok je mnogim zdravstvenim problemima, a najčešći su povezani s erektilnom disfunkcijom, gubitkom kose, povećanjem dojki – ginekomastija i prekomjernim aknama. Ako na tržištu tražite siguran proizvod, Probolan 50 to osigurava, jer ne uzrokuje nuspojave ove vrste i sigurno djeluje za razliku od drugih dodataka.

Ovdje treba naglasiti da Probolan 50 ne uzrokuje štetne učinke na potenciju. To je vrlo često pitanje i povezano je s rizikom koji neki anabolički steroidi imaju na potenciju. Nerijetko je da muškarac bilo koje dobi koji je uzimao neke anaboličke steroide ima blaži problem s potencijom, a kod nekih ljudi steroidi uzrokuju i dugotrajnu erektilnu disfunkciju.

Uzrokuje li Probolan 50 probleme sa estrogenom?

U osoba koji uzimaju Probolan 50 nema nuspojava prilikom kombiniranja estrogena i spolnog hormona. Spolni hormon može imati negativan učinak vezanjem testosterona na sebe prije nego što djeluje na tijelo, ali Probolan 50 tablete pomažu u zaštiti testosterona uz pomoć blokatora estrogena. Na taj način se ne stvara estrogen iz testosterona. To eliminira rizik od muških grudi, ali i druge nuspojave povezane s estrogenom.

Probolan 50 cijena i kako ga naručiti

Idite na LINK ispod i sa oficijalnog web shop-a naručite proizvod za sebe. Ovo Vam je najsigurnija opcija da ćete dobiti originalan proizvod po najboljoj cijeni. U nastavku ćete vidjeti i mogućnosti za narudžbu kao i cijene.

Ovo su najniže cijene za originalni Probolan 50. Jedno pakiranje košta 292 kune, tri pakiranja su 568 kuna, a šest pakiranja možete dobiti za 929 kuna. Očito je najisplativije kupiti šest pakiranja. Ovdje ćemo vam objasniti raspored uzimanja tableta.

U slučaju da uzmete samo jedno pakiranje, to će biti dovoljno za petotjedni ciklus, a raspored po tjednima je sljedeći:

1. tjedan1 kapsula na dan
2. tjedan2 kapsule na dan
3. tjedan3 kapsule na dan
4. tjedan2 kapsule na dan
5. tjedan1 kapsula na dan

Ako ste odlučili kupiti tri pakiranja, tada ćete imati dovoljno za desetotjedni ciklus, a raspored po tjednima je sljedeći:

1. tjedan2 kapsule na dan
2. tjedan3 kapsule na dan
3. tjedan3 kapsule na dan
4. tjedan3 kapsule na dan
5. tjedan3 kapsule na dan
6. tjedan3 kapsule na dan
7. tjedan3 kapsule na dan
8. tjedan3 kapsule na dan
9. tjedan2 kapsule na dan
10. tjedan1 kapsula na dan.

Naravno, ako se odlučite na takozvanu Titanium ponudu, koja sadrži čak 6 pakiranja Probolana 50, tada ćete nekim tjedanima uzeti i četiri kapsule. Prva dva tjedna uzimate po dvije kapsule na dan, onda sljedeća dva tjedna po tri na dan, pa čak sedan tjedana uzimate po 4 Probolana 50 na dan. Onda svaki tjedan umanjujte za po jednu kapsulu dnevno.

Exit mobile version